Toushirou Hitsugaya si irascibilitatea adolescentina

Cei care ati vazut Bleach stiti probabil ca printre capitanii din Gotei 13 se afla si un anumit copil, Hitsugaya Toushirou, cel mai tanar capitan din istoria Seireitei-ului. Ca orice copil care incearca sa para adult, acest Toushirou se enerveaza la culme cand vede semne ale propriului infantilism in comportamentul altora.
In viata fiecarui baiat exista un moment in care se trezeste ud. Lumea nu va mai fi niciodata la fel. Hitsugaya totusi s-a trezit de mai multe ori ud, ba chiar inghetat, pana sa il lamureasca o fata ca o sa ii faca ceva rau bunicii lui in somn daca nu se controleaza. Hitsugaya pleaca la Academia shinigami si reuseste sa se controleze asa de bine incat nu mai face rau niciunei fete in viata lui (pana cand o penetreaza pe Hinamori, prietena lui din copilarie…cu sabia). In anime nu ni se dau prea multe detalii despre cum a ajuns el capitan, dar constiinciozitatea cu care o da in bara de fiecare data ma face sa cred ca era lipsa mare de capitani.
Prima ocazie in care Hitsugaya se face remarcat e lupta cu Ichimaru, in care de altfel isi etaleaza si zanpakto-ul, care, recunosc, are unul din cele mai frumoase bankai-uri. Marea problema a lui Toushirou este temperamentul, care, departe de a fi rece la fel ca zanpakto-ul sau, o ia razna de foarte multe ori. Si de obicei Hitsugaya e pus in situatii destul de penibile, ca si acum, in fata unui Ichimaru mai mult amuzat.
Hitsugaya: O sa te prind, Ichimaru!
Ichimaru: Prinde-ma.
Nu l-a prins nici pana in ziua de azi.

Aceeasi pricepere o dovedeste Hitsugaya si mai tarziu, cand pune un kekkai absolut impenetrabil in jurul lui Hinamori ca sa o gaseasca pe aceasta, putin mai tarziu, pe jumatate moarta la picioarele lui Aizen. Se pare ca, mai nou, locotenentii desfac kekkai-uri puse de capitani. Sa revenim la temperamentul lui Hitsugaya.
Hitsugaya: Aizen! O sa te ucid!
Aizen: Aham.
Il lasa pe Toushirou pe jumatate mort.

La fel se intampla de fapt si in ultima confruntare cu Aizen, cand aparent Hitsugaya se stapanea mai bine (asta inainte sa isi bage sabia in Hinamori).
Hitsugaya: Te-am prins, Aizen!
Il injunghie cu sabia.
Aizen: O, vai!
Ichigo: Hey, baieti, ce naiba faceti?
Hitsugaya observa ca in loc de Aizen e Hinamori.
Hitsugaya: Oops!

Nu comentez evenimentele din „Diamond Dust Rebellion” cand mi-au inghetat lacrimile in glande de emotie. Sper totusi ca pe viitor, dupa ce probabil isi revine din bataia luata de la Aizen, Toushirou sa isi accepte soarta de copil, chiar daca geniu, dar totusi copil. Lipsa altor exemple ale crizei lui adolescentine se datoreaza lipsei de nervi pentru a le aduna de prin anime (vezi prima lupta cu un arrancar, intalnirea cu Karin s.a.)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: